Sen verran tulee eri blogeja selailtua, että en enää muista, mistä tämän ohjeen bongasin. Kaiken lisäksi muuntelin ohjetta hieman.. mutta tässä ohjetta:
pohja:
150 g digestive-keksejä
80 g voita
täyte:
2 munaa
½ dl sokeria
2 dl kuohukermaa
200 g maraboun minttukrokantti-suklaata
5 liivatelehteä
Murskaa keksit ja lisää sulatettu voi. Tasoita pohja leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle ja laita kylmään jähmettymään.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vaahdota kerma ja sulata suklaa. Yhdistä muna-sokeri-vaahto ja suklaa. Kiehauta tilkka vettä ja liuota liivatteet siihen. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteeseen. Lusikoi lopuksi kerma täytteen joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään.
koristeet pikeeriä
pohja:
150 g digestive-keksejä
80 g voita
täyte:
2 munaa
½ dl sokeria
2 dl kuohukermaa
200 g maraboun minttukrokantti-suklaata
5 liivatelehteä
Murskaa keksit ja lisää sulatettu voi. Tasoita pohja leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle ja laita kylmään jähmettymään.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vaahdota kerma ja sulata suklaa. Yhdistä muna-sokeri-vaahto ja suklaa. Kiehauta tilkka vettä ja liuota liivatteet siihen. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteeseen. Lusikoi lopuksi kerma täytteen joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään.
koristeet pikeeriä
Kommentit