Joo, näitä tein myös äitin synttäreille, olivat ihan luvattoman hyviä ja makeita(ei kuitenkaan liian).
omaa kuvaa en ehtinyt napata, mutta kävin sitten tylylsti kopsaamassa Ruokamaailman sivuilta reseptin ja kuvan. Siis TÄÄLTÄ
omaa kuvaa en ehtinyt napata, mutta kävin sitten tylylsti kopsaamassa Ruokamaailman sivuilta reseptin ja kuvan. Siis TÄÄLTÄ
200
g
taloussuklaata
2,5
dl
sokeria
2
tl
vaniljasokeria
0,25
tl
suolaa
3
munaa
1
levy (200 g) Daimin makuista maitosuklaata
3
dl
vehnäjauhoja
Kuorrutus:
1
levy (200 g) Daimin makuista maitosuklaata
1
dl
kuohukermaa
25
g
margariinia
Kuumenna
uuni 175 asteeseen. Sulata margariini ja taloussuklaa miedolla
lämmöllä. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon sokerit ja suola.
Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää sekoitellen
suklaa-rasvaseokseen. Rouhi suklaa ja lisää suklaarouhe ja vehnäjauhot
seokseen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista
uunin keskitasolla noin 25min. Taikina saa jäädä keskeltä hieman
kosteaksi. Anna jäähtyä mielellään seuraavaan päivään. Valmista
kuorrutus paloittelemalla suklaa kattilaan, lisää joukkoon kerma ja
margariini. Kuumenna sekoittaen, kunnes suklaa sulaa. Kaada kuorrutus
kakun päälle ja anna levyn jäähtyä viileässä. Ota piparkakkumuotilla
paloja levystä tai leikkaa levy neliöiksi. Leikkaa ylijäävistä osista
esimerkiksi pieniä neliöitä.
Kommentit