Todella hyviä, ja äärettömän helppoja valmistaa.
100 g raastettua mustaleimaista emmentalia
1½ dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
2 rkl kylmää vettä
pinnalle
50 g juustoraastetta
1 muna
Sekoita jauhot, suola ja leivinjauhe juustoraasteeseen. Nypi sekaan margariini. Lisää lopuksi jääkylmä vesi nopeasti sekoittaen. muotoile taikinasta jauhotetun leivinpaperin päällä suorakaiteen muotoinen levy. Kääri levy ensin paperiin, ja sitten muovikelmuun. Anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.
Kauli taikina noin 10 senttiä leveäksi ja puoli senttiä paksuksi levyksi. Voitele munalla ja ripottele pinnalle juustoraaste. Leikkaa levystä reilun sentin levyisiä tankoja.
paista 225 asteessa 10-12 minuuttia.
100 g raastettua mustaleimaista emmentalia
1½ dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
2 rkl kylmää vettä
pinnalle
50 g juustoraastetta
1 muna
Sekoita jauhot, suola ja leivinjauhe juustoraasteeseen. Nypi sekaan margariini. Lisää lopuksi jääkylmä vesi nopeasti sekoittaen. muotoile taikinasta jauhotetun leivinpaperin päällä suorakaiteen muotoinen levy. Kääri levy ensin paperiin, ja sitten muovikelmuun. Anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.
Kauli taikina noin 10 senttiä leveäksi ja puoli senttiä paksuksi levyksi. Voitele munalla ja ripottele pinnalle juustoraaste. Leikkaa levystä reilun sentin levyisiä tankoja.
paista 225 asteessa 10-12 minuuttia.
Kommentit